Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sis Nuts Collection zgodba

Sva sestri, Tina in Nina. Podjetnici že od leta 2013, kamor sega začetek najine poslovne poti z blagovno znamko Etuizamobi, ki jo uspešno vodiva še danes. Vsi vemo, da je podjetništvo polno vzponov in padcev, prilagajanja, odrekanja in tveganja. Bili so vrhunci in bila so brezna. Vsaka izkušnja, pozitivna ali negativna, nama je prinesla ogromno novega znanja, zaradi katerega sva danes takšni, kot sva. Pozitivni, ambiciozni, iznajdljivi, ustvarjalni in radovedni.

sisnut

Korona naju je postavila pred dejstvo

2020 je bilo za naju prelomno leto. Zgodila se je "korona" in naju postavila pred dejstvo. Se boriti in nadaljevati ali vse skupaj pustiti in iskati novo službo? Ko se danes ozreva nazaj sva vedeli, da bi se vselej odločili za prvo možnost. Se boriti in nadaljevati, kar sva tudi storili. Iskali sva nove poslovne priložnosti, se prilagodili razmeram na trgu in se odločili, da kupcem ponudiva tisto, po čemer je bilo povpraševanje največje, maske. Ljudem sva želeli ponuditi varen, udoben in lažji način zaščite. Obenem pa je bil to edini način, ki bi nama lahko pomagal prebroditi krizo in ohraniti vodilen posel z dodatki za mobilne telefone.

Maske so naju rešile

Izkazalo se je, da je bil najin poslovni model izdelave pralnih mask odličen. Ustvarili sva produkt, ki naju je potegnil iz brezna in postavil trden temelj za prihodnost. Oskrbeli smo preko 100 šol, zavodov in drugih javnih ustanov, kar nekaj mask pa smo tudi donirali. Berni maske so uporabniki sprejeli pozitivno, zato sva sprva začasen projekt ohranili. Ob tem se morava zahvaliti za ogromno podporo domačim, prijateljem in zaposlenim, ki so ves čas verjeli v naju in nama pomagali skozi to naporno in negotovo obdobje polno prilagajanj in odrekanj.

Posel za dušo

Garanje, vztrajnost in pozitivna naravnanost se nama je obrestovala. Imeli sva dovolj zagonskih sredstev, da sva se lahko posvetili novi poslovni priložnosti, ki nama je pisana na kožo. Po več kot 8-ih letih podjetništva in ustvarjanja sva lahko ponosni, da predstavljava novo blagovno znamko SisNuts Collection, spletno trgovino z oreščki in suhim sadjem.

Nt SisNuts Collection

Nina & Tina =Nt, Sisters & Nuts = SisNuts se je rodila 15.5.2021, vendar ima že več kot 10-letno zgodovino, polno znanja, testiranja, plemenitenja in mrežo zaupanja. Renata Bolha, ki je strokovnjakinja na področju suhega programa, je dokazala, da gre preko nje le najbolj kakovosten asortiman izdelkov iz celega sveta. Našim kupcem želi ponuditi le najboljše lešnike iz Italije (Piemonte), le najbolj kakovostne, ročno prebrane orehe, najbolj cenjene dateljne Medjool in številne druge dobrote slovenskega porekla. Štejeva si v čast, da je ravno nama »predala štafeto«. Naš cilj je ohraniti kakovost ponudbe in povečati prodajni asortiman, kupcu omogočiti pozitivno prodajno izkušnjo in še bolj približati zdrav način prehranjevanja. SisNuts ekipo je s svojimi koristnimi prehrambenimi nasveti odlično dopolnil tudi naš specialist športne prehrane in IFPA licenciran osebni trener Miha Primožič (aka Fit Mišek).

bucnice v cokoladi

Kaj vse lahko naročite pri Nt SisNuts Collection?

Oreščke, semena, suho sadje, kandirano sadje, liofilizirano sadje, karamelizirane oreščke, čokoladne specialitete in razne komplete oz. darilne pakete. Trenutno imamo v ponudbi preko 100 različnih artiklov, ki jih redno dopolnjujemo in kombiniramo glede na želje kupcev. Pohvalimo se lahko s kar nekaj zanimivimi dobrotami, ki jih lahko naročite le pri nas in so po odobravanju preizkuševalcev »vredne greha« ????.

Jabolčni čips z okusom (mango, pomaranča, jagoda, borovnica, cimet..)

Za jabolčni čips se uporabljajo slovenska jabolka vrste Topaz. Naravno sušeno, brez konzervansov. Hrustljavi in na tanko narezani krhlji, aromatizirani z različnimi naravnimi okusi, so polni hranljivih snovi in vitaminov. Privlačen, okusen in zdrav naravni prigrizek je kot nalašč za degustacijo na raznih praznovanjih, otroci ga obožujejo, preverjeno. Celotno ponudbo jabolčnega čipsa najede TUKAJ.

jabolcni cips

Koruza pražena slana

Koruza je bila glavna hrana v mnogih kulturah, od Južne Amerike do Afrike, celo v starih imperijih Aztekov in Majev, ki so obstajali pred tisočletji. Ta osoljena pražena koruzna zrna, ki so bila ena najbolj cenjenih zrn na svetu, so pakirana v zdravo mešanico hranil. Vsaka porcija vsebuje topne in netopne vlaknine, vitamine, minerale, beljakovine in močne antioksidante. Uporabili smo vrhunske sestavine, ki jih dopolnjuje vrhunski postopek kuhanja, zaradi česar smo vaš najboljši vir za nakup praženih slanih koruznih zrn po spletu. 

Koruza vsebuje izvrstno porcijo antioksidantov, še posebej bogatih s karotenoidi. Z veliko porcijo luteina in zeaksantina lahko nasoljena pražena koruzna jedrca izboljšajo zdravje oči, jih zaščitijo pred lahkimi poškodbami in preprečijo nastanek sive mrene.

S približno 4-6 grami vlaknin na skodelico koruza krepi zdravje prebavnega sistema in spodbuja nemoteno gibanje hrane v črevesju. Netopne vlaknine podpirajo tudi rast koristnih bakterij v debelem črevesu.

Naročite praženo koruzo TUKAJ.

Liofilizirano sadje oblito s čokolado

Liofilizirane maline ali jagode v mlečni, beli in temni čokoladi so prava poslastica z zdravim sadežem v notranjosti in v Sloveniji čokoladirano skorjo mlečne, bele ali temne čokolade. Že na pogled privlačni čokoladni »bombončki« še bolj presenetijo, ko ugrizneš vanje. Ponudbo vseh čokoladnih dobrot in specialitet najdete TUKAJ.

Bučna semena oblita s čokolado z različnimi aromami

Oluščena bučna semena oblita s čokolado z različnimi aromami so odličen prigrizek slovenskega porekla. Kombinacija hranljivih semen in slastne čokolade bo zadovoljila še tako zahtevne gurmane, saj lahko izbirate med različnimi okusi.

Bučna semena oblita s čokolado so pravi prodajni hit. TUKAJ si oglejte pestro ponudbo vseh okusov.

sisnut

 

VARNO NAKUPOVANJE

Nakupujte brez skrbi. Podatki so pri nas varni.

 

HITRA DOSTAVA

Če naročiš do 14h, bo paketek še isti dan zapakiran in odposlan.

 

KVALITETNO IN OKUSNO

Pri nas najdeš le kvalitetne in okusne izbrane izdelke.

 

POTREBUJEŠ POMOČ?

Pošlji nam sporočilo na info@sis-nuts.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!